24: Újratöltve 1. évad 9. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

24: Újratöltve 1. évad 9. rész (feliratos)

24: Újratöltve 1. évad 9. rész (feliratos) / 24: Legacy s24: Újratöltve 1e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


24: Újratöltve 1. évad 9. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A Kiefer Sutherland nevével fémjelzett 24 című sorozat spinoffjában egy fiatal katona, aki visszatér az Egyesült Államokba, azonban a múltja is elkíséri, mely nem sok jót tartogat számára. A férfi a CTU segítségét kéri, ugyanis tudomása szerint Amerika történetének legnagyobb terrortámadása van készülőben.

Részletek

24:-Újratöltve-1-évad-9-rész-(feliratos)
24: Legacy

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016  |  Premier: 2016
Dráma | Akció | Misztikus


Forgatókönyvíró: Robert Cochran, Joel Surnow
Szereplők: Dan Bucatinsky, Anna Diop, Corey Hawkins, Charlie Hofheimer, Miranda Otto, Coral Peña, Teddy Sears, Jimmy Smits, Ashley Thomas, Aynsley Bubbico