A balszerencse áradása 1. évad 7. rész feliratos online epizód

Magyar sorozat cím: 

A balszerencse áradása 1. évad 7. rész (feliratos)

A balszerencse áradása 1. évad 7. rész (feliratos) / Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events s01e07 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A balszerencse áradása 1. évad 7. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A Baudelaire testvérek átélik minden gyermek rémálmát, elveszítik a szüleiket. A három gyermek, a 14 éves  feltaláló, Violet (Emily Browning), a 12 éves könyvmoly, Klaus (Liam Aiken) és a mindenevő 1 éves Sunny Olaf grófhoz (Jim Carrey) kerül, akinek a gyermekek pénzére fáj a foga. Olaf gróf miden trükköt bevet, hogy az árvák vagyonához jusson.

Részletek

A-balszerencse-áradása-1-évad-7-rész-(feliratos)
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

Amerikai Egyesült Államok, Németország
2004, 108"  |  Premier (HU): 2005.03.10.
Kaland | Fantasy | Vígjáték | Családi

Rendező: Brad Silberling
Forgatókönyvíró: Robert Gordon
Zene: Thomas Newman
Szereplők: Jim Carrey, Liam Aiken, Emily Browning, Kara Hoffman, Shelby Hoffman, Jude Law, Timothy Spall, Catherine O'Hara, Billy Connolly, Meryl Streep