A hatalom hálójában 5. évad 4. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

A hatalom hálójában 5. évad 4. rész

A hatalom hálójában 5. évad 4. rész / Damages s05e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A hatalom hálójában 5. évad 4. rész film információk

Tartalom

A New York-i ügyvédnő, Petty Hewes eltökélt személyiség, aki bármilyen eszközt bevet, hogy felderítse az igazságot. A szakmában gyűlölik, de korábbi és leendő ügyfelei között nagy népszerűségnek örvend, ugyanis nem fél szembeszállni  a leghatalmasabbakkal sem. Legújabb, és egyben legnagyobb trófeája Arthur Forbisher lehet, aki a vádak szerint ötezer alkalmazottját verte át és juttatta a csőd szélére.

Részletek

A-hatalom-hálójában-5-évad-4-rész
Damages

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2007, 60"  |  Premier (HU): 2009.01.30.
Dráma | Thriller | Krimi | Misztikus

Rendező: Todd A. Kessler, Matthew Penn
Forgatókönyvíró: Mark Fish, Aaron Zelman
Zene: James S. Levine
Szereplők: Glenn Close, Rose Byrne, Tate Donovan, Zachary Booth, Ted Danson, Anastasia Griffith, Michael Nouri, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Chris Messina