A hátrahagyottak 3. évad 4. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A hátrahagyottak 3. évad 4. rész

A hátrahagyottak 3. évad 4. rész / The Leftovers s03e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A hátrahagyottak 3. évad 4. rész film információk

Tartalom

New York egyik külvárosában, Mapletonban egyik napról a másikra több mint száz ember tűnik el nyomtalanul. A helyi rendőrfőnök vezetésével az emberek megpróbálják rendezni az életüket, és kideríteni, mi állhat a rejtélyes események hátterében. Míg egyesek a bibliai végítélet eljövetelét sejtik, mások természetfeletti jelenségekre gyanakodnak. 

Részletek

A-hátrahagyottak-3-évad-4-rész
The Leftovers

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 60"  |  Premier (HU): 2014.06.30.
Fantasy | Dráma | Misztikus

Rendező: Mimi Leder, Peter Berg, Carl Franklin
Forgatókönyvíró: Damon Lindelof, Tom Perrotta
Zene: Max Richter
Szereplők: Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Chris Zylka, Margaret Qualley, Carrie Coon, Liv Tyler, Emily Meade, Amanda Warren, Ann Dowd