A holnap legendái 2. évad 15. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A holnap legendái 2. évad 15. rész (feliratos)

A holnap legendái 2. évad 15. rész (feliratos) / Legends of Tomorrow s02e15 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A holnap legendái 2. évad 15. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Amikor már a hősök is kudarcot vallanak, a világnak legendákra van szüksége. Az időutazó Rip Hunter ismeri a jövőt, és mindent elkövet, hogy megakadályozza az emberiségre váró keserű sorsot. Hunter hősökből és gonoszokból kovácsolt csapatának szembe kell néznie a megállíthatatlan fenyegetéssel. Vajon képes lesz a kívülállókból álló csapat legyőzni a halhatatlan erőt, melyhez hasonlót még életükben nem láttak?

Részletek

A-holnap-legendái-2-évad-15-rész-(feliratos)
Legends of Tomorrow

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok

Rendező: Dermott Downs, Gregory Smith
Forgatókönyvíró: Greg Berlanti
Zene: Blake Neely
Szereplők: Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Franz Drameh, Ciara Renée, Amy Pemberton, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Casper Crump