A hosszú út hazáig 1. évad 5. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

A hosszú út hazáig 1. évad 5. rész / The Long Walk Home s01e05 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

1955-1956 Montgomery, Alabama. Martin Luther King arra szólítja fel a feketéket, hogy bojkottálják a tömegközlekedést és ne szálljanak fel olyan buszra, ahol arra vannak kényszerítve, hogy elszeparált helyen üljenek a fehérektől. Odessa szobalányként dolgozik a Thompson családnál és úgy érzi, hogy feketeként neki is kötelessége, hogy gyalog járjon dolgozni, mégha ez azt is jelenti, hogy kimerülten és olykor késve érjen a munkahelyére.

Részletek

A-hosszú-út-hazáig-1-évad-5-rész
The Long Walk Home

Amerikai Egyesült Államok
1990, 97"  |  Premier (HU): 1993.07.15.
Dráma | Történelmi

Rendező: Richard Pearce
Forgatókönyvíró: John Cork, Randy Meyer
Zene: George Fenton
Szereplők: Sissy Spacek, Whoopi Goldberg, Dwight Schultz, Ving Rhames, Dylan Baker, Erika Alexander, Lexi Randall, Richard Habersham, Jason Weaver, Crystal Robbins