A hosszú út hazáig 4. évad 9. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

A hosszú út hazáig 4. évad 9. rész (feliratos)

A hosszú út hazáig 4. évad 9. rész (feliratos) / A Place to Call Home s04e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A hosszú út hazáig 4. évad 9. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A hosszú út hazáig című tévésorozat középpontjában a csinos Sarah Adams áll, aki a második világháború következtében elveszítette bátyját. A lány úgy dönt, hogy elhagyja Londont és hazatér Ausztráliába, hogy elhidegült anyjával rendezze kapcsolatát, ill. hogy új életet kezdjen.

Részletek

A-hosszú-út-hazáig-4-évad-9-rész-(feliratos)
A Place to Call Home

Sorozat

Ausztrália

Rendező: Lynn-Maree Danzey, Mark Joffe
Forgatókönyvíró: Chris Bevan Lee
Zene: Michael Yezerski
Szereplők: Marta Dusseldorp, Noni Hazlehurst, Brett Climo, Craig Hall, David Berry, Abby Earl, Arianwen Parkes-Lockwood, Aldo Mignone, Frankie J. Holden