A klikk 1. évad 6. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A klikk 1. évad 6. rész

A klikk 1. évad 6. rész / Clique s01e06 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A klikk 1. évad 6. rész film információk

Tartalom

A Klikk a Hazug csajok társasága és a Pletykafészek hagyományait követve elsősorban a fiatal nőket célozza. A történet szerint Holly és Georgia, a gyerekkori barátnők megkezdik első évüket az Edinburgh-i egyetemen. Holly nyugodtabb és óvatosabb, míg az állandóan pezsgő Georgia beleveti magát minden őrültségbe. A közgazdaságtant tanító Jude McDermid szikrázó előadása után elhatározzák, hogy csatlakoznak a professzor elit programjához. Georgia célja, hogy bejusson a tanárt körülvevő alfa-lányok klikkjébe, miközben Holly egyre magányosabbnak érzi magát. Ahogy bekerülnek a szociális örvénybe, a barátságuk próbára tevődik. (HBO)

Részletek

A-klikk-1-évad-6-rész
Clique

Sorozat

Egyesült Királyság
2017  |  Premier: 2017
Dráma | Thriller

Rendező: Robert McKillop
Forgatókönyvíró: Milly Thomas, Jess Brittain
Szereplők: Rachel Hurd-Wood, Sophia Brown, Ella-Rae Smith, Mark Strepan, Sorcha Groundsell