A köd 1. évad 2. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A köd 1. évad 2. rész (feliratos)

A köd 1. évad 2. rész (feliratos) / The Mist s01e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A köd 1. évad 2. rész (feliratos) film információk

Tartalom

David Crayton (Thomas Jane) és családja egy átlagos amerikai kisvárosban lakik, ahol egyik éjszaka egy hatalmas vihar kicsavarja a kert fáit, betöri a ház galériáját, és elsüllyeszti a csónakházat. A helyrehozatalhoz szükséges eszközök miatt apa és fia elmegy a helyi szupershopba. Amíg vásárolnak, tejszerű köd ereszkedi a városkára, majd egy vérző orrú helyi lakos ront be a boltba, aki azt állítja, hogy valami mozog a ködben, és elragadja az embereket.

Részletek

A-köd-1-évad-2-rész-(feliratos)
The Mist

Amerikai Egyesült Államok
2007, 126"  |  Premier (HU): 2009.02.04.
Horror | Thriller | Sci-fi

Rendező: Frank DarabontÍró: Stephen King
Zene: Mark Isham
Szereplők: Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Andre Braugher, Toby Jones, William Sadler, Jeffrey DeMunn, Frances Sternhagen, Nathan Gamble