A kór 4. évad 1. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A kór 4. évad 1. rész (feliratos)

A kór 4. évad 1. rész (feliratos) / The Ring s04e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A kór 4. évad 1. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Rachel Keller (Naomi Watts) oknyomozó újságíró olyan történetről hall, amire elsőre csak legyint, és egyszerű kamasztréfának tartja. A gyilkos videokazetta története viszont igaznak bizonyul – mindenki, aki megnézi, rögtön kap egy hívást, melyben egy titokzatos hang közli velük, hogy hét nap múlva meghalnak. A zavaros és szaggatott felvételeket tartalmazó szalag utolsó áldozata négy tinédzser volt, Rachelt pedig nem hagyja nyugodni a kíváncsiság. Megnézi a kazettát, majd kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, mert már nem csak a saját, hanem kisfia és barátja élete a tét.

Részletek

-A-kór-4-évad-1-rész-(feliratos)
The Ring

Amerikai Egyesült Államok, Japán
2002, 115"  |  Premier (HU): 2003.03.06.
Horror | Misztikus

Rendező: Gore VerbinskiÍró: Kôji Suzuki
Forgatókönyvíró: Ehren Kruger
Szereplők: Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman, Brian Cox, Jane Alexander, Lindsay Frost, Amber Tamblyn, Rachael Bella, Daveigh Chase, Shannon Cochran