A néma völgy 1. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A néma völgy 1. évad 2. rész / The silent valley s01e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Egy újabb ütős sorozat Romániából, amely az HBO égisze alatt készült. A négyrészes thrillerszéria két tizenéves fiú hátborzongató kalandját meséli el. Filip és Horia néhány gyilkosság szemtanúja lett az erdőben. Akarva-akaratlanul belekeverednek a veszedelmes ügybe, miközben annak megoldásán éppen Filip nagynénje, egyben nevelőanyja Elena Zamfir ügyész dolgozik. Az életveszélybe került két fiú kapcsolata próbára tétetik, miközben Elena is kénytelen szembenézni a családját ért kihívásokkal.

Részletek

A-néma-völgy-1-évad-2-rész
The silent valley

Sorozat

Románia

Rendező: Marian Crișan
Forgatókönyvíró: Christian BarnaOperatőr: Tudor Mircea
Szereplők: Vlad Balan, Mihai Calin, Rodica Lazăr, Ovidiu Niculescu, Emilian Oprea, Theodor Soptelea, Corneliu Ulici, Matei Negrescu, Radu Andrei Micu