A sors útjai 1. évad 19. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A sors útjai 1. évad 19. rész

A sors útjai 1. évad 19. rész / Love Affair s01e19 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A sors útjai 1. évad 19. rész film információk

Tartalom

A szoknyavadász sportújságíró, Mike Gambril a repülőgépen megismerkedik az elbűvölő belsőépítésszel, Terry McKayjel. A gép elromlik, ezért megszakítja útját Tahitin. Bár egyikük sem független, a váratlan kényszerpihenő alatt egymásba szeretnek. Hogy érzelmeiket próbára tegyék, megállapodnak, hogy legközelebb egy év múlva találkoznak újra, méghozzá az Empire State Building tetején. Ám a sors közbeszól...

Részletek

A-sors-útjai-1-évad-19-rész
Love Affair

Amerikai Egyesült Államok
1994, 108"  |  Premier (HU): 1995.07.13.
Dráma | Vígjáték | Romantikus

Rendező: Glenn Gordon Caron
Forgatókönyvíró: Mildred Cram, Leo McCarey
Zene: Ennio Morricone
Szereplők: Warren Beatty, Annette Bening, Katharine Hepburn, Garry Shandling, Chloe Webb, Pierce Brosnan, Kate Capshaw, Paul Mazursky, Brenda Vaccaro, Glenn Shadix