A szépség és a szörnyeteg (2012) 4. évad 12. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

A szépség és a szörnyeteg (2012) 4. évad 12. rész

A szépség és a szörnyeteg (2012) 4. évad 12. rész / Beauty and the Beast s04e12 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A szépség és a szörnyeteg (2012) 4. évad 12. rész film információk

Tartalom

Cathrine Chandler gyermekkorában végignézte édesanyja meggyilkolását; az ő életét egy különös lény közbelépése mentette meg. Felnőve nyomozóként küzd az igazságért, s újra találkozik a lénnyel, aki nem más, mint Vincent Keller, egy ritka betegségben szenvedő orvos. Ha feldühítik, egy megfékezhetetlen erejű, dühös szörnyeteggé változik át. A kettejük között kialakult barátságot azonban titokban kell tartani...

Részletek

A-szépség-és-a-szörnyeteg-(2012)-4-évad-12-rész
Beauty and the Beast

Sorozat

Kanada
2012, 60"  |  Premier (HU): 2013.06.02.
Dráma | Thriller | Romantikus

Rendező: Rick Bota, Stuart Gillard
Forgatókönyvíró: Sherri Cooper-Landsman
Zene: Jim Guttridge
Szereplők: Kristin Kreuk, Jay Bunyan, Nina Lisandrello, Austin Basis, Sendhil Ramamurthy, Max Brown, Brian J. White, Nicole Gale Anderson, Ted Whittall