A szökés 5. évad 9. rész angol online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A szökés 5. évad 9. rész (angol)

A szökés 5. évad 9. rész (angol) / Prison Break s05e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A szökés 5. évad 9. rész (angol) film információk

Tartalom

Michael Scofield bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy gyilkosságban, és halálbüntetésre ítélik. Michael hisz testvére ártatlanságában, és egy lehetetlen tervvel áll elő. Véghez visz egy bankrablást, lecsukatja magát, majd mérnöki zsenialitását kihasználva megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból. Ekkor még egyikük sem sejti, hogy a háttérben egy, a legmagasabb szálakat érintő összeesküvés áll.

Részletek

A-szökés-5-évad-9-rész-(angol)
Prison Break

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2005, 44"  |  Premier (HU): 2006.08.23.
Dráma | Akció | Thriller | Krimi | Misztikus

Rendező: Bobby Roth, Kevin Hooks
Forgatókönyvíró: Paul Scheuring, Zack Estrin
Zene: Ramin Djawadi
Szereplők: Dominic Purcell, Wentworth Miller, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Sarah Wayne Callies, Wade Williams, William Fichtner, Paul Adelstein, Marshall Allman