A szolgálólány meséje 1. évad 9. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A szolgálólány meséje 1. évad 9. rész (feliratos)

A szolgálólány meséje 1. évad 9. rész (feliratos) / The Handmaid's Tale s01e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A szolgálólány meséje 1. évad 9. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius társadalomban játszódik, amely az egykori Amerikai Egyesült Államok helyén jött létre. A környezeti katasztrófák által fenyegetett és zuhanó születési számokat mutató Gileádban torz fundamentalizmus uralkodik, amely militarizált formában tűzi zászlajára a „visszatérést a hagyományos értékekhez”. Offred (Elisabeth Moss), aki a Vezér háztartásában Szolgálólányként dolgozik, az egyik utolsó termékeny nő, így a nőknek abba a kasztjába tartozik, akiket szexuális rabszolgaságra kényszerítenek a világ újbóli benépesítésére irányuló utolsó kétségbeesett erőfeszítés nevében. Offrednek ebben a rémisztő társadalomban kell életben maradnia a Vezérek, kegyetlen Feleségeik, a háztartásvezető Marthák és a többi Szolgálólány között – akik közül bárki Gileád kémje lehet –, és beteljesítenie célját: mindezt túlélni és megtalálni a lányát, akit elvettek tőle. (HBO)

Részletek

A-szolgálólány-meséje-1-évad-9-rész-(feliratos)
The Handmaid's Tale

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2017  |  Premier: 2017.04.26.
Dráma | Sci-fi

Rendező: Reed Morano, Mike Barker
Forgatókönyvíró: Margaret AtwoodOperatőr: Colin Watkinson
Szereplők: Jordana Blake, O. T. Fagbenle, Joseph Fiennes, Max Minghella, Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Amanda Brugel, Ever Carradine