A szultána 1. évad 75. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A szultána 1. évad 75. rész / Magnificent Century: Kosem s01e75 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A látványos széria az I. Szulejmán szultán utáni időkbe viszi el a nézőt, bemutatva Kösem szultána életét, aki Hürrem szultána mellett, az egyik legnagyobb hatalommal rendelkező nő volt az Oszmán Birodalom történetében. Ahmet szultán háremébe hozatnak egy görög lányt, Nasia-t, aki az uralkodó, Ahmet szultán kedvence lesz. Az ártatlan, őszinte lány hamarosan megtapasztalja, milyen intrikák és harcok folynak a palotán belül a hatalom megszerzéséért. Bár állandó honvágyat érez, a szerelem mégis a palotában tartja. Ő maga is a cselvetések részévé válik, ám bátor fellépésével kivívja az elismerést, és később Kösem szultána néven az oszmán történelem egyik leghatalmasabb asszonya lesz.

Részletek

A-szultána-1-évad-75-rész
Magnificent Century: Kosem

Sorozat

Törökország
2015, 62"  |  Premier: 2015.11.12.
Dráma | Történelmi

Rendező: Yagiz Alp Akaydin, Mert Baykal
Zene: Aytekin G. AtasVágó: Ismail Akbulut
Szereplők: Aslıhan Gürbüz, Nadir Saribacak, Hülya Avşar, Ekin Koç, Beren Saat, Mete Horozoğlu, Kadir Dogulu, Mehmet Kurtulus, Tülin Özen, Berk Cankat