A titkok könyvtára 3. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

A titkok könyvtára 3. évad 2. rész

A titkok könyvtára 3. évad 2. rész / The Librarian: The Curse of the Judas Chalice s03e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A titkok könyvtára 3. évad 2. rész film információk

Tartalom

Flynn Carsen ezúttal most egy árverésen szeretne mindenáron megszerezni egy vázát, mivel pontosan tudja, hogy a mindent arannyá változtató bölcsek kövét rejti. Katie, a történész barátnője azonban ezt nem veszi jó néven, ezért elhagyja Flynnt. Az események persze nagyon megviselik őt, ezért Charlene szabadságra küldi. Flynn ekkor furcsa álmot lát, s egy lány hívogatja magához, melynek hatására New Orleansba utazik. Ott találkozik Simone-nal, az álombéli lánnyal, aki egy újabb feladatot bíz a könyvtárosra. A következő küldetése így hát a Júdás kehely felkutatása és a vámpírőserő feltámadásának megakadályozása.

Részletek

A-titkok-könyvtára-3-évad-2-rész
The Librarian: The Curse of the Judas Chalice

Amerikai Egyesült Államok
2008, 90"  |  Premier (HU): 2009.09.08.
Kaland | Fantasy | Akció | Vígjáték

Rendező: Jonathan FrakesÍró: Marco Schnabel
Forgatókönyvíró: David N. Titcher
Szereplők: Noah Wyle, Bruce Davison, Stana Katic, Bob Newhart, Jane Curtin, Dikran Tulaine, Jason Douglas, Beth Burvant, Joe Knezevich, David Born, Joe Ross