A titkok könyvtára 3. évad 8. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

A titkok könyvtára 3. évad 8. rész

A titkok könyvtára 3. évad 8. rész / A titkok könyvtára 3x8 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A titkok könyvtára 3. évad 8. rész film információk

Tartalom

A kalandsorozat középpontjában egy fiatal újoncokból álló csapat áll, akik a Titkok könyvtára segítségével próbálják megvédeni a világot a rá leselkedő veszélyektől. Eve Baird, a 'könyvtárosok' vezetője; Ezekiel, Cassandra és Jacob alkotják a csapatot. Olykor feltűnik a Titkok könyvtára filmsorozat főszereplője, Noah Wyle is.

Részletek

A-titkok-könyvtára-3-évad-8-részSorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 42"  |  Premier (HU): 2014.12.08.
Kaland

Rendező: Jonathan Frakes, Marc Roskin
Forgatókönyvíró: John Rogers
Zene: Joseph LoDuca
Szereplők: Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth, John Kim, John Larroquette, Matt Frewer, Lesley-Ann Brandt, Noah Wyle, Stacey Bell, Bob Newhart