A viszony 2. évad 7. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

A viszony 2. évad 7. rész

A viszony 2. évad 7. rész / The Affair s02e07 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A viszony 2. évad 7. rész film információk

Tartalom

A sorozat középpontjában a regényíró, jelenleg tanárként dolgozó, nős férfi, Noah és a pincérnő, szintén házas Alison szerelmi viszonya áll. Noah első szerelme felesége volt, így nincs sok tapasztalata a nők terén. Alison még mindig gyermeke elvesztése fölött bánkódik - nem tud tovább lépni férjével a gyászból.

Részletek

A-viszony-2-évad-7-rész
The Affair

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 60"  |  Premier: 2014.10.12.
Dráma

Rendező: Jeffrey Reiner, Ryan Fleck
Forgatókönyvíró: Hagai Levi, Sarah Treem
Zene: Marcelo Zarvos
Szereplők: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Julia Goldani Telles, Jake Richard Siciliano, Jadon Sand, Leya Catlett, Victor Williams