Amerikai Hasfelmetsző Londonban 1. évad 5. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Amerikai Hasfelmetsző Londonban 1. évad 5. rész

Amerikai Hasfelmetsző Londonban 1. évad 5. rész / Amerikai Hasfelmetsző Londonban 1x5 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Amerikai Hasfelmetsző Londonban 1. évad 5. rész film információk

Tartalom

Sok évvel azelőtt, hogy megkezdte volna a harcot a terroristák ellen, Mitch Rapp egy tehetséges diák és sportoló volt. Azonban egy tragédiát követően beválogatták őt az ország titkos elit osztagának kiképzésére.  Rapp halálos képességekre tett szert, melyekkel felvértezve a legbeszélyesebb ellenfelek száll harcba.