Amerikaiak 5. évad 8. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Amerikaiak 5. évad 8. rész (feliratos)

Amerikaiak 5. évad 8. rész (feliratos) / Born American s05e08 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Amerikaiak 5. évad 8. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Három amerikai fiú vakációra indul északra, a sarkkörön túl húzódó Szovjet határ közelébe. A srácok a buli kedvéért átlépik a misztifikált vonalat, de ami nekik csak hecc, az orosz határőröknek véresen komoly dolog és hajtóvadászatot indítanak a gyerekek ellen. Az elfogott fiúk a börtönben embertelen körülmények között, kiszolgáltatva tengetik napjaikat és szabadulásukat az amerikai kormánytól remélik, de túl jelentéktelennek tűnnek a hatóság szemében, készek feláldozni őket. Csak egy valaki segíthet rajtuk, a jenki Admirális.

Részletek

Amerikaiak-5-évad-8-rész-(feliratos)
Born American

Finnország, Amerikai Egyesült Államok
1986, 97"  |  Premier: 1986.04.04.
Dráma | Akció | Thriller

Rendező: Renny HarlinÍró: Markus Selin
Zene: Richard G. Mitchell
Szereplők: Mike Norris, Steve Durham, David Coburn, Thalmus Rasulala, Albert Salmi, Piita Vuosalmi, Vesa Vierikko, Ismo Kallio, Laura Munsterhjelm, Antti Horko