Ana három arca 1. évad 32. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Ana három arca 1. évad 32. rész

Ana három arca 1. évad 32. rész / The Three Sides of Ana s01e32 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Ana három arca 1. évad 32. rész film információk

Tartalom

A sorozat epizódjai napjaink Mexikójában játszódnak, a történet kiindulópontja azonban egy húsz évvel korábbi, szörnyű autóbaleset. Az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik véres lábbal hever, eszméletlenül, a harmadik pedig hiába ébresztgeti a szüleit. A továbbiakban már a felnőtt lányok, három egészen különböző karakter sorsának alakulását követhetjük nyomon: az életerős, örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura a nagymamájukkal élnek, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszik, holott ő egy másik anya gyermekének hiszi magát.

Részletek

Ana-három-arca-1-évad-32-rész
The Three Sides of Ana

Sorozat

Mexikó

Rendező: Sergio Cataño, Claudio Reyes
Forgatókönyvíró: Liliana Abud
Zene: Alex Sirvent
Szereplők: Angelique Boyer, Sebastián Rulli, David Zepeda, Ramiro Fumazoni, Blanca Guerra, Susana Dosamantes, Pedro Moreno, Ana Bertha Espín, Nuria Bages