Angie Tribeca 3. évad 10. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Angie Tribeca 3. évad 10. rész

Angie Tribeca 3. évad 10. rész / Angie Tribeca s03e10 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Angie Tribeca 3. évad 10. rész film információk

Tartalom

Angie Trebica, a kőkemény Los Angeles-i nyomozócsaj új társat kap Jay Geils személyében. Nem örül ennek, de az ügy nem tűr halasztást. Megzsarolták ugyanis a polgármestert, és most rájuk vár a feladat, hogy előkerítsék a zsarolót. Az évadnyitó epizódban megismerkedhetünk a Los Angeles-i rendőrség különleges egységével. Ennek tagjai – az élükön Angie Trebicával – valamennyien különc figurák, ám briliáns elmék, kiváló nyomozók. A történet kezdetén Angie Trebica mellé új társat neveznek ki Jay Geils személyében. A kőkemény nyomozócsaj persze nem örül ennek, de az ügy nem tűr halasztást. Megzsarolták ugyanis a város polgármesterét, és most rájuk vár a feladat, hogy előkerítsék a zsarolót, és a törvény színe elé állítsák. (HBO)

Részletek

Angie-Tribeca-3-évad-10-rész
Angie Tribeca

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016, 30"  |  Premier: 2016.01.17.
Vígjáték | Krimi | Misztikus

Rendező: Michael Patrick Jann, Steve Pink
Forgatókönyvíró: Jeff Astrof
Zene: Jim Latham
Szereplők: Jere Burns, Deon Cole, Rashida Jones, Hayes MacArthur, Andree Vermeulen, Andreas Wigand, Caitlin Kimball, Dean Jagger, Laura Bell Bundy, Jeff Dunham