Animal Kingdom 2. évad 9. rész feliratos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Animal Kingdom 2. évad 9. rész magyar felirattal

Animal Kingdom 2. évad 9. rész magyar felirattal / Richard E. Grant's 7 Deadly Sins of the Animal Kingdom s02e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Animal Kingdom 2. évad 9. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

A hét állati főbűn című ismeretterjesztő sorozatban a színész-rendező, Richard E. Grant ismerteti a hét főbűnt, azonban ezúttal az ember és állat közötti hasonlatosságok révén. Míg az ember számára az irigység, restség, bujaság, torkosság, harag, fösvénység és kevélység a hét legsúlyosabb bűnök kategóriájába tartoznak, addig az állatvilágban ezek a túlélés eszközeiként jelennek meg. A hét főbűn evolúciós eredetét kutatva azonban számunkra is nyilvánvalóvá válik, hogy nem is különbözik sokban állat és ember viselkedése ebben a tekintetben...

Részletek

Animal-Kingdom-2-évad-9-rész-magyar-felirattal
Richard E. Grant's 7 Deadly Sins of the Animal Kingdom

Sorozat

Egyesült Királyság
2015, 60"  |  Premier: 2015.03.01.
Dokumentum

Rendező: Richard E. Grant
Forgatókönyvíró: Scott Tiffany
Zene: Nick Norton Smith