Anne 1. évad 2. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Anne 1. évad 2. rész (magyar felirattal)

Anne 1. évad 2. rész (magyar felirattal) / Paris can wait s01e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Anne 1. évad 2. rész (magyar felirattal) film információk

Tartalom

Anne válaszúthoz érkezett. Hosszú ideje egy sikeres és szorgalmas filmproducer feleségeként él. Ám férje elhanyagolja őt. Hirtelen azon kapja magát, hogy egy kocsiban ül, amely Cannes-ból Párizs felé tart férje egyik üzlettársának társaságában. A hétórásra tervezett üzleti út egy kétnapos, szórakozással, borozgatásokkal, meghitt étkezésekkel, nevetéssel, elmélkedéssel és romantikával teli, gondtalan kalanddá válik. Anne ráébred, hogy az utazás egy új, szebb élet lehetőségét rejti.

Részletek

Anne-1-évad-2-rész-(magyar-felirattal)
Paris can wait

Amerikai Egyesült Államok
2017, 132"  |  Premier: 2017.05.12.
Vígjáték

Rendező: Eleanor Coppola
Forgatókönyvíró: Eleanor CoppolaOperatőr: Crystel Fournier
Szereplők: Diane Lane, Alec Baldwin, Cédric Monnet, Arnaud Viard