Atlanta 1. évad 4. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Atlanta 1. évad 4. rész

Atlanta 1. évad 4. rész / Atlanta s01e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Atlanta 1. évad 4. rész film információk

Tartalom

Két unokatestvér, akiknek eltérő elképzelésük van a művészi és a kommersz fogalmáról, az atlantai rap színterén igyekeznek hírnévre szert tenni. Earnest 'Earn' Marks rendkívül ambíciózus, de az egyetemet nem sikerült befejeznie, unokatestvérére pedig úgy tűnik, rámosolyog a szerencse, ugyanis alakulóban van rap karrierje.

Részletek

Atlanta-1-évad-4-rész
Atlanta

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016, 30"  |  Premier: 2016.09.06.
Vígjáték

Rendező: Hiro Murai
Forgatókönyvíró: Donald GloverOperatőr: Christian Sprenger
Szereplők: Donald Glover, Emmett Hunter, Keith Stanfield, Terri Abney, Jane Adams, Lucius Baston, Precious Bright, Deaven Brooks, Jessica A. Caesar, Roy Coulter