Attack on Titan 3. évad 8. rész feliratos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Attack on Titan 3. évad 8. rész magyar felirattal

Attack on Titan 3. évad 8. rész magyar felirattal / Attack on Titan 3x8 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Attack on Titan 3. évad 8. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

Az Attack on Titan című sorozatban egykor az emberek arra kényszerültek, hogy magas, koncentrikus köröket alkotó falak mögött éljenek. A falon túl ugyanis titánok lézengtek és bekebelezték a falon átsurranó embereket. 100 év békés lét után azonban két titán - egy hatvan méter magas és egy páncéllal védett kisebb titán miatt az emberek kénytelenek voltak elhagyni a Mária fal és a Rózsa fal körüli termőföldeket, s ez a lépés káoszhoz és éhínséghez vezetett...