Az Álmosvölgy legendája 4. évad 1. rész angol online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Az Álmosvölgy legendája 4. évad 1. rész (angol) / Sleepy Hollow s04e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Az Álmosvölgy nevű kis szurdok varázslatos hely, tele kísértetjárta zugokkal és babonákkal. 1799-ben egy New York-i nyomozó érkezik a völgybe, hogy felderítse a faluban történt rejtélyes haláleseteket. Crane detektív csak a tudományos eszközökben hisz, így kétkedve fogadja a helyiek állításait, melyek szerint a gyilkosságok mögött a Fejnélküli Lovas áll.

Részletek

Az-Álmosvölgy-legendája-4-évad-1-rész-(angol)
Sleepy Hollow

Amerikai Egyesült Államok, Németország
1999, 105"  |  Premier (HU): 2000.03.30.
Dráma | Horror | Misztikus

Rendező: Tim Burton
Forgatókönyvíró: Washington Irving
Zene: Danny Elfman
Szereplők: Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon, Casper Van Dien, Jeffrey Jones, Richard Griffiths, Ian McDiarmid, Michael Gough