Az Álmosvölgy legendája 4. évad 8. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Az Álmosvölgy legendája 4. évad 8. rész (feliratos)

Az Álmosvölgy legendája 4. évad 8. rész (feliratos) / Sleepy Hollow s04e08 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Az Álmosvölgy legendája 4. évad 8. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Az Álmosvölgy nevű kis szurdok varázslatos hely, tele kísértetjárta zugokkal és babonákkal. 1799-ben egy New York-i nyomozó érkezik a völgybe, hogy felderítse a faluban történt rejtélyes haláleseteket. Crane detektív csak a tudományos eszközökben hisz, így kétkedve fogadja a helyiek állításait, melyek szerint a gyilkosságok mögött a Fejnélküli Lovas áll.

Részletek

Az-Álmosvölgy-legendája-4-évad-8-rész-(feliratos)
Sleepy Hollow

Amerikai Egyesült Államok, Németország
1999, 105"  |  Premier (HU): 2000.03.30.
Dráma | Horror | Misztikus

Rendező: Tim Burton
Forgatókönyvíró: Washington Irving
Zene: Danny Elfman
Szereplők: Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon, Casper Van Dien, Jeffrey Jones, Richard Griffiths, Ian McDiarmid, Michael Gough