Az élet csajos oldala 6. évad 7. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Az élet csajos oldala 6. évad 7. rész (feliratos)

Az élet csajos oldala 6. évad 7. rész (feliratos) / 2 Broke Girls s06e07 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Az élet csajos oldala 6. évad 7. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Max Black főként pincérkedésből él, és anyagilag közel sem áll a helyzet magaslatán. Kolléganője, Caroline Channing a felső tízezerhez tartozott, de kétes ügyletei miatt elvesztette vagyonát, így mindent az elejétől kell kezdenie. Caroline abban az étteremben vállal munkát, ahol Max is dolgozik. A két lecsúszott nő összebarátkozik és elhatározzák, hogy összespórolnak egy saját cukrászdára.

Részletek

Az-élet-csajos-oldala-6-évad-7-rész-(feliratos)
2 Broke Girls

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2011, 22"  |  Premier (HU): 2014.07.18.
Vígjáték

Rendező: Don Scardino, Fred Savage, Phill Lewis
Forgatókönyvíró: Whitney CummingsOperatőr: Chris La Fountaine
Szereplők: Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Patrick Cox, Ryan Hansen, Jennifer Daley, Nick Zano