Az ifjú pápa 1. évad 5. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Az ifjú pápa 1. évad 5. rész / The Young Pope s01e05 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Az ifjú pápa Lenny Belardóról szól, aki XIII. Piusz néven az első amerikai pápa lett. Úgy tűnik, a fiatal és sármos pápa megválasztása a bíborosi kollégium egyszerű, ám hatékony médiastratégiájának eredménye. De a látszat sokszor csal. Különösen azon a helyen és azok közt, akik Isten misztériumát választották, hogy útjukat vezesse. A helyszín a Vatikán, a szereplők pedig az egyház vezetői. És kiderül, hogy XIII. Piusz a legtitokzatosabb és legellentmondásosabb mind közül. Az éles eszű és naiv, ironikus és kisstílű, maradi és haladó, kétkedő és eltökélt, melankolikus és kíméletlen XIII. Piusz megpróbál átkelni az emberi magány végtelen folyóján, hogy meglelje azt az Istent, akit az emberiségnek adhat. És saját magának.(HBO)

Részletek

Az-ifjú-pápa-1-évad-5-rész
The Young Pope

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Olaszország
2016, 50"  |  Premier: 2016
Dráma

Rendező: Paolo Sorrentino
Forgatókönyvíró: Umberto Contarello
Zene: Lele Marchitelli
Szereplők: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, Scott Shepherd, Cécile De France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli, James Cromwell