Az uralkodónő 4. évad 3. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Az uralkodónő 4. évad 3. rész (feliratos)

Az uralkodónő 4. évad 3. rész (feliratos) / Reign s04e03 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Az uralkodónő 4. évad 3. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A sorozat I. Mária, a skótok királynőjének életét mutatja be. VIII. Henrik angol király lánya zárdában nevelkedik, majd Franciaországban folytatódik taníttatása, ahol nem csupán leendő férjével, de királynői szerepével és kötelességeivel is megismerkedik. Az idegen közegben, barátok, támasz nélkül kell felnőnie származása és rangja berkein belül jövőbeni feladataihoz.

Részletek

Az-uralkodónő-4-évad-3-rész-(feliratos)
Reign

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2013, 42"  |  Premier (HU): 2014.08.21.
Fantasy | Dráma

Rendező: Fred Gerber, Holly Dale
Forgatókönyvíró: Laurie McCarthy
Zene: Trevor Morris
Szereplők: Adelaide Kane, Megan Follows, Torrance Coombs, Toby Regbo, Celina Sinden, Caitlin Stasey, Anna Popplewell, Jonathan Keltz, Alan van Sprang