Az utolsó remény 4. évad 6. rész feliratos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Az utolsó remény 4. évad 6. rész magyar felirattal

Az utolsó remény 4. évad 6. rész magyar felirattal / Az utolsó remény 4x6 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Az utolsó remény 4. évad 6. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

A Nathan James hadihajó küldetése, hogy információt szerezzen rejtélyes vírusról. A hajó teljes rádiócsendben próbálja végrehajtani a küldetést, azonban amikor újra megnyitják a kommunikációs csatornákat kiderül, hogy a járvány időközben több milliárd ember halálát okozta. A hadihajó legénysége az egyetlen, mely talán még képes lehet megakadályozni az emberiség kihalását.

Részletek

Az-utolsó-remény-4-évad-6-rész-magyar-felirattalSorozat

Amerikai Egyesült Államok
2014, 60"  |  Premier: 2014.06.22.
Dráma | Akció | Thriller | Sci-fi

Rendező: Jack Bender, Sergio Mimica-Gezzan
Forgatókönyvíró: Steven Kane, Hank Steinberg
Zene: James Dooley
Szereplők: Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Marissa Neitling, Christina Elmore, Charles Parnell, Jocko Sims, Travis Van Winkle, John Pyper-Ferguson