Berlini küldetés 1. évad 10. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Berlini küldetés 1. évad 10. rész / Berlin Station s01e10 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A sorozat Daniel Meyer/Miller munkáját és életét mutatja be. Daniel egy titkosügynök a  CIA-nál, akit nemrégiben küldtek ki Berlinbe. Feladata, hogy megtalálja a személyt, akiszigorúan titkos információkat  kiszivárogtatott ki egy bizonyos Thomas Shaw-nak. Segítségére Hector DeJean, egy igazi veterán siet, akitől Daniel kénytelen megtanulni, hogy miféle morál uralkodik a titkosügynökök világában.

Részletek

Berlini-küldetés-1-évad-10-rész
Berlin Station

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok, Németország

Rendező: Giuseppe Capotondi, John David Coles
Forgatókönyvíró: Kyle Bradstreet
Zene: Reinhold Heil
Szereplők: Richard Armitage, Richard Dillane, Michelle Forbes, Rhys Ifans, Earl Vincent Sherwood II, Richard Jenkins, Leland Orser, Roger Ringrose, Bernhard Schütz