Briliáns elmék 6. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Briliáns elmék 6. évad 2. rész

Briliáns elmék 6. évad 2. rész / Suits s06e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Briliáns elmék 6. évad 2. rész film információk

Tartalom

Nincs olyan ügy, amelyet Harvey Specter, a dörzsölt ügyvéd ne tudna megoldani. Egy szerencsés véletlen folytán találkozik Mike Ross-szal, a rendkívül tehetséges fiatalemberrel, aki bár rendelkezik jogi szakvizsgával, egyetemre sosem járt. Harvey felismeri a fiú rendkívüli képességeit, és úgy dönt, szárnyai alá veszi Mike-ot. 

Részletek

Briliáns-elmék-6-évad-2-rész
Suits

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2011, 44"  |  Premier (HU): 2013.09.06.
Dráma | Vígjáték

Rendező: Kevin Bray, Anton Cropper
Forgatókönyvíró: Aaron Korsh, Rick Muirragui
Zene: Christopher Tyng
Szereplők: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan Markle, Sarah Rafferty, Gina Torres, Amanda Schull, Max Topplin, D. B. Woodside, David Costabile