Briliáns elmék 7. évad 8. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Briliáns elmék 7. évad 8. rész magyar felirattal

Briliáns elmék 7. évad 8. rész magyar felirattal / Suits s07e08 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Briliáns elmék 7. évad 8. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

Nincs olyan ügy, amelyet Harvey Specter, a dörzsölt ügyvéd ne tudna megoldani. Egy szerencsés véletlen folytán találkozik Mike Ross-szal, a rendkívül tehetséges fiatalemberrel, aki bár rendelkezik jogi szakvizsgával, egyetemre sosem járt. Harvey felismeri a fiú rendkívüli képességeit, és úgy dönt, szárnyai alá veszi Mike-ot. 

Részletek

Briliáns-elmék-7-évad-8-rész-magyar-felirattal
Suits

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2011, 44"  |  Premier (HU): 2013.09.06.
Dráma | Vígjáték

Rendező: Kevin Bray, Anton Cropper
Forgatókönyvíró: Aaron Korsh, Rick Muirragui
Zene: Christopher Tyng
Szereplők: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan Markle, Sarah Rafferty, Gina Torres, Amanda Schull, Max Topplin, D. B. Woodside, David Costabile