Csak színház és más semmi 2. évad 1. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Csak színház és más semmi 2. évad 1. rész

Csak színház és más semmi 2. évad 1. rész / Csak színház és más semmi s02e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Csak színház és más semmi 2. évad 1. rész film információk

Tartalom

A Csak színház és más semmi című dramedy a színházi világ kulisszái mögé kalauzolja el a nézőt. A humoros, de egyben drámai jelenetekben is bővelkedő sorozatban bepillantást nyerhetünk abba, miként jelenik meg a teátrumi és az azon kívüli életben a szakmai irigység, az ármánykodás, a féltékenység és a szerelem. A három párhuzamos szálon futó, időnként egymásba fonódó történet főszereplője a neves díva és színházi direktor férje, akiknek párkapcsolati válságukat az olvasópróbáktól a premierig követhetjük nyomon.

Részletek

Csak-színház-és-más-semmi-2-évad-1-rész
Csak színház és más semmi

Sorozat

Magyarország
2016  |  Premier (HU): 2016.01.10.
Dráma | Vígjáték | Romantikus

Rendező: Miklauzic Bence, Nagypál Orsi
Forgatókönyvíró: Divinyi Réka
Zene: Adam Balazs
Szereplők: Schell Judit, Csányi Sándor, Szávai Viktória, Szervét Tibor, Lovas Rozi, Géczi Zoltán, Mikecz Estilla, Pálos Hanna, Vecsei Miklós, Udvarias Anna