Damien: A Sátán kegyeltje 1. évad 7. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Damien: A Sátán kegyeltje 1. évad 7. rész

Damien: A Sátán kegyeltje 1. évad 7. rész / Damien s01e07 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Damien: A Sátán kegyeltje 1. évad 7. rész film információk

Tartalom

A sorozatban a felnőtt Damien Thorn (Bradley James) történetét követhetjük nyomon. Damien, az azonos című 1976-os film rejtélyes gyerekhőse tudomást sem véve az őt körülvevő sátáni erőktől cseperedett fel. Miközben üldözi őt a múltja, eljut végső rendeltetésének pontjára - ő maga az Antikrisztus. Ann Rutledge (Barbara Hersey) a világ legnagyobb hatalmával bíró asszonya, akinek az a feladata, hogy ügyeljen rá, hogy Damien beteljesítse a sorsát. Amani Golkar (Omid Abtahi), a férfi közeli kollégája, akinek hűsége próba elé kerül, amikor rájön, kicsoda valójában a barátja. A széria további állandó szereplője Simone Baptiste (Meganlyn Echikunwoke), akinek egy váratlan tragédia miatt gyökeres fordulatot vesz az élete.

Részletek

Damien:-A-Sátán-kegyeltje-1-évad-7-rész
Damien

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016, 60"  |  Premier: 2016.03.07.
Dráma | Horror

Rendező: Nick Copus, Tim Andrew
Forgatókönyvíró: Glen Mazzara, Mark Kruger
Zene: Bear McCreary
Szereplők: Bradley James, Megalyn Echikunwoke, Omid Abtahi, Barbara Hershey, David Meunier, Brody Bover, Melanie Scrofano, Michael Therriault, Tiffany Hines