Dark Matter 3. évad 3. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Dark Matter 3. évad 3. rész (feliratos)

Dark Matter 3. évad 3. rész (feliratos) / Dark Matter s03e03 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Dark Matter 3. évad 3. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Egy hat főből álló csapata egy elhagyott űrhajón tér magához az altatásból a világűr egy távoli szegletében. Az emlékeiket kitörölték, fogalmuk sincs, hogy kerültek a hajó fedélzetére. Az egyetlen nyom amin elindulhatnak egy raktér, mely tele van fegyverekkel, és a célállomás, egy bányászkolónia, mely háborús övezették válik. Mit sem tudva arról, hogy melyik oldalon is állnak, komoly döntés előtt állnak. Vajon hátat tudnak fordítani az elfeledett történetüknek, vagy utoléri őket a múlt?

Részletek

Dark-Matter-3-évad-3-rész-(feliratos)
Dark Matter

Sorozat

Kanada
2015, 42"  |  Premier: 2015.06.12.
Dráma | Thriller | Sci-fi

Rendező: Bruce McDonald, John Stead, Andy Mikita
Forgatókönyvíró: Joseph Mallozzi, Paul Mullie
Zene: Benjamin Pinkerton
Szereplők: Marc Bendavid, Melissa O\'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger R. Cross, Zoie Palmer, Pay Chen, David Hewlett, Karl Ang