Downton Abbey 6. évad 5. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Downton Abbey 6. évad 5. rész / Downton Abbey s06e05 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

V. György brit király uralkodása idején járunk. A Yorkshire-ben található nagybirtokon, Downton Abbey-n élnek az arisztokrata Crawley család tagjai és szolgálóik. A történet a Titanic elsüllyedése utáni napon, 1912-ben veszi kezdetét, az I. Világháború előtti boldog békeidőkben látszólag minden csodálatos. Bár már gyülekeznek a sötét felhők, senki sem hiszi, hogy a háborúra valaha sor kerülhet.

Részletek

Downton-Abbey-6-évad-5-rész
Downton Abbey

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
2010, 65"  |  Premier (HU): 2013.02.10.
Dráma | Romantikus

Rendező: Brian Percival, Andy Goddard
Forgatókönyvíró: Julian Fellowes, Tina Pepler
Zene: John Lunn
Szereplők: Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Joanne Froggatt, Rob James-Collier, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern