Egyszer volt, hol nem volt 6. évad 5. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Egyszer volt, hol nem volt 6. évad 5. rész

Egyszer volt, hol nem volt 6. évad 5. rész / Once Upon a Time s06e05 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Egyszer volt, hol nem volt 6. évad 5. rész film információk

Tartalom

Emma Swan, egy talpraesett óvadékügynök, aki könnyedén bukkan a legdörzsöltebb szökevények nyomára is. A születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, aki azt állítja, ő Emma gyereke, akit tíz évvel korábban örökbe adott. A nő nem tudja mire vélni a helyzetet, és visszaviszi Henryt a nevelőanyjához Storybrookba. A fiú azt állítja, hogy a várost egy átok sújtja, aminek következtében a mesevilág hősei fogságba estek a településen. Emma úgy dönt, néhány napra Storybrookban marad, hogy utána járjon a rejtélynek.

Részletek

Egyszer-volt,-hol-nem-volt-6-évad-5-rész
Once Upon a Time

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2011, 44"  |  Premier (HU): 2012.08.19.
Kaland | Fantasy | Romantikus

Rendező: Ralph Hemecker, Dean White
Forgatókönyvíró: Edward Kitsis
Zene: Mark Isham
Szereplők: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Josh Dallas, Jared Gilmore, Robert Carlyle, Emilie de Ravin, Colin O'Donoghue, Meghan Ory