Elcserélt lányok 5. évad 1. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Elcserélt lányok 5. évad 1. rész (feliratos)

Elcserélt lányok 5. évad 1. rész (feliratos) / Switched at Birth s05e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Elcserélt lányok 5. évad 1. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Bay Kennish egy vérelemzési kísérlet során megmagyarázhatatlan eredményekkel szembesül. Vajon elcserélték születésekor? A lány ráveszi szüleit, hogy nézzenek utána a dolognak. Az igazságra hamar fény derül, ami gyökeresen felforgatja a jómódú Kennish, és a szegény sorsú Vasquez család életét.

Részletek

Elcserélt-lányok-5-évad-1-rész-(feliratos)
Switched at Birth

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2011, 60"  |  Premier (HU): 2011.12.13.
Dráma | Családi

Rendező: Steve Miner, Ron Lagomarsino
Forgatókönyvíró: Lizzy Weiss, Joy Gregory
Zene: John Swihart
Szereplők: Sean Berdy, Lucas Grabeel, Vanessa Marano, Katie Leclerc, Constance Marie, D.W. Moffett, Lea Thompson, Gilles Marini, Ryan Lane, Marlee Matlin