Elif - A szeretet útján 1. évad 14. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Elif - A szeretet útján 1. évad 14. rész

Elif - A szeretet útján 1. évad 14. rész / Elif s01e14 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Elif - A szeretet útján 1. évad 14. rész film információk

Tartalom

Elif édesanyja, Melek várandósan lett egy részeges férfi, Veysel felesége. Veysel ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmoz fel és a bűnözők törlesztésül Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek tudomást szerez az elképesztő tervről és legjobb barátnőjéhez, Ayséhoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig 6 éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse ráadásul azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan házába, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse. Ráadásul Kenan felesége és gyermeke sem nézik jó szemmel a kis jövevényt és mindent megtesznek azért, hogy lehulljon a lepel a Kenan ház féltve őrzött titkáról.

Részletek

Elif---A-szeretet-útján-1-évad-14-rész
Elif

Sorozat

Törökország

Rendező: Oguz Ayaz, Fulya Yavuzoglu
Forgatókönyvíró: Ruya Istanbul
Zene: Korhan Nart
Szereplők: Sukru Veysel Alankaya, Cemre Melis Cinar, Isabella Damla Guvenilir, Emre Kivilcim, Selin Sezgin, Duru Yücel Tofei