Empire 3. évad 7. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Empire 3. évad 7. rész

Empire 3. évad 7. rész / Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back s03e07 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Empire 3. évad 7. rész film információk

Tartalom

Az egyik utolsó felkelő támaszpont hófödte lankáit birodalmi lépegetők lepik el. Leiának, Han Solónak, és Chewbaccának menekülőre kell fognia, a nagy sietségben azonban kénytelenek elfogadni Lando Calrissian segítségét, de csapdába esnek. Miközben őket elfogják, Luke a Dagobah rendszerben az utolsó Jedi mestert, Yodát keresi.

Részletek

Empire-3-évad-7-rész
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

Amerikai Egyesült Államok
1980, 124"  |  Premier (HU): 1997.04.10.
Kaland | Fantasy | Akció | Sci-fi

Rendező: Irvin Kershner
Forgatókönyvíró: Leigh Brackett
Zene: John Williams
Szereplők: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, David Prowse, Peter Mayhew, Kenny Baker, Frank Oz, Alec Guinness