Famous in Love 1. évad 6. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Famous in Love 1. évad 6. rész (feliratos)

Famous in Love 1. évad 6. rész (feliratos) / Famous in Love s01e06 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Famous in Love 1. évad 6. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Egy átlagos egyetemista diáklány élete egy csapásra megváltozik, amikor szerepet kap egy hollywoodi filmben. A siker és a csillogás világa csakhamar beszippantja, folyamatosan hanyagolja el régi kapcsolatait, és vedli le régi személyiségét. A helyzet még kuszább lesz, amikor szerelembe esik két kollégájával...

Részletek

Famous-in-Love-1-évad-6-rész-(feliratos)
Famous in Love

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2017  |  Premier: 2017.04.18.
Dráma

Rendező: Miguel Arteta, Mary Lou Belli
Forgatókönyvíró: I. Marlene King
Zene: Michael Suby
Szereplők: Charlie DePew, Keith Powers, Carter Jenkins, Niki Koss, Georgie Flores, Perrey Reeves, Pepi Sonuga, Bella Thorne, Mark Valley, Tanjareen Thomas