Fargo 3. évad 2. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Fargo 3. évad 2. rész (feliratos)

Fargo 3. évad 2. rész (feliratos) / Fargo s03e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Fargo 3. évad 2. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Jerry Lundegaard (William H. Macey) született vesztes, de most szeretne ezen változtatni. Nagyratörő terveihez azonban pénz kell, és mivel apósát hiába kérlelte, úgy dönt, megzsarolja a férfit, és két fura alakkal elraboltatja feleségét. A terv szerint  ők majd váltságdíjat követelnek apósától, és a kapott pénzen megosztoznak, ezzel pedig mindenki jól jár. Az emberrablók azonban véletlenül megölik a túszukat, és a teljes terv felborul. Ráadásul a helyi seriff (Frances McDormand) is nyomozni kezd a hulla miatt. 

Részletek

Fargo-3-évad-2-rész-(feliratos)
Fargo

Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
1996, 98"  |  Premier (HU): 1997.02.27.
Dráma | Thriller | Krimi

Rendező: Joel Coen, Ethan Coen
Zene: Carter BurwellOperatőr: Roger Deakins
Szereplők: William H. Macy, Steve Buscemi, Peter Stormare, Kristin Rudrüd, Harve Presnell, Tony Denman, Gary Houston, Sally Wingert, Kurt Schweickhardt