Fekete vitorlák 4. évad 2. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Fekete vitorlák 4. évad 2. rész (feliratos)

Fekete vitorlák 4. évad 2. rész (feliratos) / Black Sails s04e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Fekete vitorlák 4. évad 2. rész (feliratos) film információk

Tartalom

A fekete vitorlák Flint kapitány és kalózinak történetét meséli el. A Kincses sziget  előzménysorozata  húsz évvel Robert Louis Stevenson klasszikusának eseményei előtt játszódik. Flint a hatalmas kincset ígérő, híres Urca De Lima után kutat, azonban a legfontosabb információt egy fiatal férfi megkaparintja előle, akit így kénytelen maga mellé venni. Legénysége egyre türelmetlenebb, így a kapitánynak nem csak a feladat terhével, de a lázadással is szembe kell néznie. Eközben a kalózok székhelye, Nassau is veszélybe kerül.

Részletek

Fekete-vitorlák-4-évad-2-rész-(feliratos)
Black Sails

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok, Dél-afrikai Köztársaság
2014, 56"  |  Premier (HU): 2015.01.10.
Kaland | Dráma

Rendező: Steve Boyum, Neil Marshall, Sam Miller
Forgatókönyvíró: Robert Levine
Zene: Bear McCreary
Szereplők: Toby Stephens, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Zach McGowan, Hannah New, Toby Schmitz, Clara Paget, Winston Chong, Hakeem Kae-Kazim, Lawrence Joffe