Foglalkozásuk: amerikai 4. évad 9. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Foglalkozásuk: amerikai 4. évad 9. rész

Foglalkozásuk: amerikai 4. évad 9. rész / The Americans s04e09 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Foglalkozásuk: amerikai 4. évad 9. rész film információk

Tartalom

A Foglalkozásuk - amerikai című akciósorozatban Elizabeth és Philip már vagy húsz éve élnek az Amerikai Egyesült Államokban és egy utazási irodában dolgoznak. Két gyermeket neveltek; átlagos családnak tűnnek - első ránézésre. A valóságban a házaspár tagjai KGB-ügynökök. Új megbízást kapnak, mely balul sül el, ráadásul a szomszédjukba egy FBI-ügynök költözik. Stan Beeman nyomozásba kezd és idővel sejteni kezdi, mivel is foglalkozik Elizabeth és Philip.

Részletek

Foglalkozásuk:-amerikai-4-évad-9-rész
The Americans

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2013, 60"  |  Premier: 2013.01.30.
Dráma | Thriller | Krimi | Misztikus

Rendező: Daniel Sackheim, Thomas Schlamme
Forgatókönyvíró: Joseph Weisberg
Zene: Nathan Barr
Szereplők: Keri Russell, Matthew Rhys, Holly Taylor, Keidrich Sellati, Noah Emmerich, Annet Mahendru, Richard Thomas, Susan Misner, Alison Wright, Lev Gorn