Géniusz 1. évad 10. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Géniusz 1. évad 10. rész

Géniusz 1. évad 10. rész / Genius s01e10 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Géniusz 1. évad 10. rész film információk

Tartalom

Vajon hogyan lehet az, hogy Einsteinnek nem sikerült tanári álláshoz jutnia? Sőt PhD fokozatát sem ifjúkorában szerezte, de valahogyan mégis kitartott és megalkotta a relativitás elméletét. Ez az életrajzi jellegű sorozat ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ bepillantást nyújtva a huszadik század legemblematikusabb tudósának életébe.

Részletek

Géniusz-1-évad-10-rész
Genius

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2017, 60"  |  Premier: 2017
Dráma | Történelmi | Életrajzi

Rendező: James Hawes, Ron Howard
Forgatókönyvíró: Walter Isaacson, Noah PinkOperatőr: Mathias Herndl
Szereplők: Geoffrey Rush, Joe Flynn, Nicholas Rowe, Samantha Colley, Jon Fletcher, Alicia von Rittberg, Silvina Buchbauer, Gwendolyn Ellis, Lucy Russell