Glades - Tengerparti gyilkosságok 3. évad 2. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Glades - Tengerparti gyilkosságok 3. évad 2. rész / The Glades s03e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Jim Longsworth nyomozó összetűzésbe keveredik felettesével, így el kell jönnie a chicagói irodától. Floridában kezd új életet. Megismerkedik a csinos nyomozónővel, Callie-vel és általa beleszövődik a helyi bűnügyek felderítésének világába. Nagy segítség a helyi rendőrség számára, mivel egyedi látásmódjával és furcsa hozzáállásával meglepően gyors és pontos munkát végez.

Részletek

Glades---Tengerparti-gyilkosságok-3-évad-2-rész
The Glades

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2010, 60"  |  Premier (HU): 2013.10.26.
Dráma | Akció | Krimi | Misztikus

Rendező: Gary A. Randall, Eric Laneuville
Forgatókönyvíró: Clifton Campbell
Zene: Danny Lux
Szereplők: Matt Passmore, Kiele Sanchez, Carlos Gómez, Jordan Wall, Michelle Hurd, Uriah Shelton, Angel Luis Hernández, Alexis Windsor, Lorraine Caporaso